Hauptspeisen

 (Main dish)

 

Gartensalat (A ,F , L , M)

Gemischter Salat mit gegrillten Soja Schnetzel, Artischocken Herzen, Maiskörner; Hausgemachte Tofu Mayonnaise; dazu Pizzabrot

Mixed salad topped with grilled soy chunks, artichokes, sweetcorn; breadsticks on the side

8,50


Lasagne alla “Veganese” (A ,F , L)

Nudelgericht aus Nudelblätterteig, vegan „Bolognese“Sauce, Béchamelsoße mit Käse überbacken;

Italian Pasta bake with vegan Bolognese sauce, Béchamelsauce, cheese on top

9,50


„Greens“ Burger(A ,F , L)

Pita Brot mit Kichererbsen–grünes Gemüse Laibchen; Süsskartoffel Pommes

Homemade pita bread with veggie-lentils burger, sweet potato fries

9,80


Spaghetti “Primavera” (A , L)

Pasta mit Champignons, Zucchini, Paprika, Olivenöl, Chilischoten und Kräutern

Pasta dish with mushrooms, courgette, bell peppers, olive oil, chilis and herbs

9,20